Camper matras op maat

Het kan best lastig zijn om een geschikt camper matras te vinden. Dit komt doordat een camper vaak beschikt over andere afmetingen dan de reguliere matrassen maten. Wilt u een matras dat perfect past in uw camper? Silvano biedt de unieke mogelijkheid om camper matrassen op maat te bestellen. Lekker uitgerust terugkomen van vakantie, dat wil toch iedereen? Het is bij Silvano mogelijk om het gehele matras zelf samen te stellen, waardoor u altijd het materiaal kunt kiezen dat het beste bij uw wensen past. De op maat gemaakte matrassen uit het Silvano assortiment zijn verkrijgbaar in polyether, koudschuim, traagschuim bonellvering en pocketvering. Aangezien het maatwerk is, duurt de levertijd iets langer dan u van ons gewend bent. Wij houden voor maatwerk matrassen een levertijd van twee tot drie weken aan.

Hoe werkt het?

  1. Vul in onderstaand formulier uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in.
  2. Voeg een tekening van het gewenste formaat toe.
  3. Geef in het opmerking veld de gewenste afmeting en het materiaal aan.
  4. Een slaapspecialist zal daarna z.s.m. contact met u opnemen.
  5. U ontvangt een offerte.

Heeft u een moeilijke schuine/ronde hoek in het matras zitten? Vul dan onderstaand formulier in en stuur ons een mal toe op onderstaand adres:

Industriestraat 9
7091DC, Dinxperlo
Nederland

Camper traagschuim matras op maat

Het Traagschuim matras Softtech® Foam Silvano S507 (Premium-Line) uit het Silvano assortiment is te bestellen in elke gewenste maat. Een traagschuim matras geeft een heerlijk slaapcomfort in uw camper. Het heeft daarnaast een drukverlagende werking en is uitermate geschikt voor mensen met rug-, gewricht-, en/of spierklachten.

Camper polyether matras op maat

Bij Silvano kunt u ook polyether matrassen op maat bestellen voor uw camper. Een polyether matras is het goedkoopste matras op de markt. Het is vooral geschikt voor kinderen of wanneer het matras niet al te intensief gebruikt wordt.

Camper koudschuim matras op maat

Het Koudschuim Matras Optifoam® HR Silvano S225 uit het Silvano assortiment is verkrijgbaar in elke gewenste maat. Het matras biedt een goed comfort en is zeer veerkrachtig. Dit zorgt ervoor dat het matras niet snel kuilvorming krijgt.

Camper vering matras op maat

Naast schuimmatrassen, is het bij Silvano ook mogelijk om diverse pocketveringen matrassen en een bonellvering matras op maat te bestellen voor uw camper. Bekijk hier het volledige assortiment matrassen matrassen.