Showroom

Showroom Silvano / The Bed Company

U bent van harte welkom in onze showroom!

Heeft u een mooie boxspring in onze webshop gezien, maar wilt u de boxspring eerst in het ‘’echt’’ zien voordat u overgaat tot aankoop? Heel logisch, het is namelijk belangrijk dat u een goed gevoel hebt bij de aanschaf van uw nieuwe boxspring. Dit gevoel kunt u o.a. verkrijgen door de boxspring te zien, voelen en testen. Daarom biedt Silvano de mogelijkheid om onze showroom op afspraak te bezoeken.

Loop rustig door onze showroom, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Onze slaapspecialisten maken graag alle tijd voor u. U kunt de volledige boxspring collectie bekijken en de hoogwaardige kwaliteit van Silvano ervaren. Eén van onze slaapspecialisten helpt u vervolgens bij het selecteren van de boxspring die het beste bij uw slaapwensen past.

Verbaas u over de vele mogelijkheden; alle boxsprings zijn volledig samen te stellen naar eigen wens. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Brandstofvergoeding

Kom langs in onze showroom, voor gratis slaapadvies en krijg de brandstof vergoed! Bij een aankoop in de showroom met een orderwaarde van €1000,- vergoeden wij uw brandstofkosten. De vergoeding bedraagt een vast tarief per kilometer en wordt verrekend op het aankoopbedrag.

Plan een afspraak in

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Vul in het onderstaande formulier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

2. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres

Silvano Online
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland

Reistijden:

Silvano is dichterbij dan u denkt! Onze showroom bevindt zich dichtbij de Duitse grens in Dinxperlo. Dit is 30 minuten rijden vanaf Arnhem.

Utrecht: 75 minuten, ’s-Hertogenbosch: 75 minuten, Emmen: 105 minuten