25 jaar garantie
100 dagen proefslapen
Nederlandse Productie
Maatwerk
Gratis bezorging en montage
Unieke Boxspring configurator
Levertijd: Binnen 2 - 3 weken inlusief gratis montage
Op voorraad
SKU
superia

Boxspring Superia

Luxe, kwaliteit en een standaard hoogwaardige afwerking komen samen in Sivano Boxspring Superia. Deze superieure boxspring straalt door zijn strakke en doordachte design rust uit.

Vanaf 899,-
Gratis levering en Montage
25 jaar garantie op veer - en framebreuk
100 dagen omruilgarantie op jouw aankoop
Advies nodig? Bel gratis 085 001 2830

Silvano Boxspring Superia

Luxe, kwaliteit en een standaard hoogwaardige afwerking komen samen in Silvano Boxspring Superia. Deze superieure boxspring straalt door zijn strakke en doordachte design rust uit.

 • Boxspring Superia biedt luxe en kwaliteit
 • Binnen 2 - 4 weken heerlijk slapen in uw zelf samengestelde droombed!
 • Gratis bezorging en montage
 • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
 • 100 dagen omruilgarantie op uw aankoop
 • In Nederland geproduceerd
 • Leverbaar in 21 afmetingen

Design

Silvano Boxspring Superia is een zeer stijlvol en superieur afgewerkt boxspring ledikant. Dit ledikant doet geen concessies aan afwerking en kwaliteit. De stijlvolle beklede omranding straalt rust uit en geeft dit bed het kenmerkende uiterlijk. Door de omranding kunt u uw beddengoed ook netjes instoppen tussen de rand en het matras. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de vakmanschap van onze medewerkers bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Een hoofdbord geeft uw ledikant stijl en body. Met de keuze uit 9 verschillende afwerkingen is er altijd wel een hoofdbord dat past in uw slaapkamer. Het hoofdbord kunnen wij in verschillende stijlen afwerken. Van een strak gebolleerde design hoofdbord tot een klassiek gecapitonneerde hoofdbord, er zijn veel mogelijkheden.

Unieke boxspring ledikant configurator

U kunt Boxspring ‘Superia’ geheel aanpassen aan uw smaak. Stofkleur, motieven in het hoofdbord, topper en diverse andere variabelen zijn geheel aan uw smaak en wensen aanpasbaar.

Nederlands Vakmanschap

Onze bedden worden special voor uw gemaakt door Nederlandse vakmannen! Een Silvano Boxspring is maatwerk, handwerk en vakmanschap. Benieuwd naar de kwaliteit van Silvano. Vraag nu gratis een experience box aan en ervaar de echte kwaliteit van Silvano!

Klik hier voor de gratis experience box!

Diverse lattenbodems

Lattenbodem basis vlak

De lattenbodem basis vlak is een eenvoudige maar toch bijzondere comfortabele vaste lattenbodem met 26 beuken latten. Deze lattenbodem is geschikt voor alle type matrassen die wij bij Silvano Boxsprings aanbieden.

Lattenbodem basis elektrisch verstelbaar

De lattenbodem basis elektrische verstelbaar is een degelijke lattenbodem voorzien van 28 beuken latten. Deze beuken latten zitten in rubberen, kantelbare balans steunen met een 5-voudige hardheidsregeling waardoor de druk beter wordt verdeeld en het comfort verhoog wordt.

Lattenbodem excellent vlak

De lattenbodem excellent vlak met schotelbodem heeft vrij bewegende veerelementen die op het frame zijn gemonteerd. De schotels zijn gemaakt van kunststof en zorgen voor een puntelastische en drukverlagende ondersteuning. Om optimaal te kunnen genieten van een goede nachtrust!

Lattenbodem excellent elektrisch verstelbaar

De lattenbodem excellent elektrisch verstelbaar met schotelbodem is voorzien van een dubbele motor die afzonderlijk het hoofd -en voeteneinde kan verstellen. De knieknik zorgt voor een ontspannen ergonomische houding. Daarnaast is de elektrisch verstelbare bodem voorzien van zwakstroom (28 volt) met stroom ontkoppeling. Dit is energiezuinig en beter voor de nachtrust in verband met elektrische straling.

Benieuwd naar de kwaliteit van Silvano?

klik hier voor de gratis experience box en ervaar de echte kwaliteit van Silvano

Bestellen

Een passend matras voor elke slaper

Bonellvering Matras Silvano S110

De S110 bonellvering matras is een duurzaam en sterk matras. Dit matras gaat lang mee en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Binnenin het matras zorgt de thermisch geharde stalen vering voor goede ondersteuning en comfort. Een bonellvering matras heeft een open structuur. Deze open structuur maakt een goede ventilatie en optimale vochtregulatie mogelijk. Het is door de open structuur ook een zeer hygiënisch matras.

Koudschuim Matras Silvano S225 Optifoam HR

Dit Koudschuim Matras S225 is opgebouwd uit OptiFoam® HR. Belangrijk kenmerk van dit schuim is de zeer goede luchtdoorlatendheid. Hierdoor wordt de lichaamswarmte en het transpiratievocht zeer goed afgevoerd en voelt dit matras niet klam aan. Wat ons betreft de beste keuze voor een koudschuimmatras. Kortom, een product van de hoogste kwaliteit waar wij als Silvano Boxsprings en Matrassen 100% achter staan!

5-zone Pocketvering Matras Silvano S305

De 5-zone Pocketvering Matras Silvano S305 is een pocketvering matras met koudschuim afdeklaag (OptiFoam® HR) en ondersteund 5 zones van uw lichaam. Uw heup zal meer ondersteuning nodig hebben dan uw hoofd. Dit matras houdt optimaal rekening met de verschillende kenmerken van uw lichaam. Uw hoofd en nek, schouders en heupen krijgen de juiste ondersteuning.

Hybrid 7-Zone Pocketvering Matras Silvano S430

Slapen zoals u dat wenst! Dit comfortabele pocketveringmatras heeft zowel één zijde met visco elastisch traagschuim (NASA-schuim) als één zijde welke is afgewerkt met een latex afdeklaag. Zo kunt u zelf de wijze van comfort bepalen voor uw ideale nachtrust. Zo kunt u bijvoorbeeld in de koude nachten kiezen voor de visco zijde die voor een warm en comfortabel gevoel zorgt. In de warme nachten kunt u dan kiezen voor de latex zijde vanwege de ventilerende werking van deze afdeklaag.

Softtech® Foam Matras Silvano S507

Dit Premium Foam matras is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. Elke laag heeft specifieke eigenschappen waardoor uiteindelijk een matras ontstaat met een zeer goede ondersteuning en drukverdeling. Aan welke hardheid of zachtheid men de voorkeur geeft is grotendeels een kwestie van gewenning en persoonlijke smaak. Het Softtech® Foam Matras Silvano 507 Premium heeft een zacht ligcomfort.

Aeromax 7-Zone Micro Pocketvering Matras Silvano S625

Dit Premium micro pocketvering matras bevat een groot aantal micro pockets. In het matras zijn maar liefst 700 micro pocketveren per m2 verwerkt voor een optimale ondersteuning. Aan welke hardheid of zachtheid men de voorkeur geeft is grotendeels een kwestie van gewenning en persoonlijke smaak. Dit Premium micro pocketvering matras heeft een stevig ligcomfort.

Verschillende soorten matrastoppers van Silvano

Koudschuim Topper Silvano Optifoam HR

Een OptiFoam HR topdekmatras kent diverse voordelen ten opzichte van een standaard koudschuim topper. Een OptiFoam koudschuim topmatras is zeer veerkrachtig. Hierdoor is de topper minder gevoelig voor kuilvorming. Het materiaal is ook zeer goed luchtdoorlatend. Transpiratievocht en lichaamswarmte wordt door de goede luchtdoorlatendheid zeer goed afgevoerd. De topper van HR koudschuim combineert dus veerkracht met een goede ventilatie en vochtregulatie.

Traagschuim Topper

Een topper van traagschuim (of memory foam) heeft een drukverlagende kern. Een topper matras van traagschuim wordt ook wel visco of NASA traagschuim topper genoemd. De drukverlagende visco elastische schuim zorgt ervoor dat het schuim zich zeer nauwkeurig naar het lichaam gaat vormen. waardoor u zeer comfortabel en ergonomisch ligt. Daarnaast geeft het visco schuim een warmer gevoel gedurende een koude nacht. Visco Schuim werkt sterk drukverlagend. In ziekenhuizen worden traagschuim matrassen veelvuldig toegepast omdat het doorligplekken voorkomt bij patiënten.

Latex topper

De kern is opgebouwd uit 5 cm +/- visco geperforeerde latex. De geperforeerde latex heeft sterk ventilerende eigenschappen waardoor lichaamszweet snel wordt afgevoerd. Een paar andere voordelen van latex zijn: Het materiaal is zeer veerkrachtig maar tegelijk ook drukverlagend waardoor het zacht en behaaglijk aanvoelt. Het materiaal is ook zeer duurzaam waardoor het product lang mee gaat.

Aeromax Micro Pocket Topper

Een micro pocket matras topper heeft een kern van micro pockets. Dit zijn kleine veren die verpakt zijn in pockets (kleine textiel zakjes). Hierdoor kan elke veer uw lichaam individueel ondersteunen. De eigenschappen van een micro pocketvering topmatras is dus vergelijkbaar met een pocketvering matras. Deze heeft ook uitstekende ventilerende eigenschappen. Dit maakt dat deze micro pocket topper ook ideaal is wanneer u relatief veel zweet in bed.

Stijlvol én een handige opbergplek voor naast uw Ledikant

Veel klanten kiezen voor een boxspring met meegestoffeerde nachtkastjes.Nachtkastjes zijn niet alleen praktisch, maar maken uw slaapkamer compleet! Uniek bij Silvano Boxsprings is dat wij uw nachtkastje afwerken in de kleur en het materiaal van uw boxspring bed.

U kunt bij ons kiezen voor de volgende modellen:

 • Hocker
 • Nachtkast met 1 lade
 • Nachtkast met 2 lades
 • Nachtkast met 3 lades

Een hocker kunt u zien als een bijzettafel in de stijl van uw bed. Op de hocker kunt u bijvoorbeeld een wekker of een lamp plaatsen.

Een nachtkastje met lades biedt extra opbergruimte voor het opbergen van een goed boek, kleding of iets anders. Optioneel kunt u uw nachtkastje aan de bovenzijde laten voorzien van een glasplaat. U kunt bij onze kiezen voor een nachtkastje met 1 ,2 of 3 opberglades. Deze lades zijn voorzien van een soft-close systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw lades zacht en stil sluiten. Dit is ideaal en zeer functioneel voor uw slaapkamer!

Als extra optie kunt u alle nachtkasten laten voorzien van een glasplaat. Dit geeft het nachtkastje een moderne en strakke uitstraling. Ook is een glasplaat zeer functioneel omdat het de stof beschermt en zorgt voor een stabiele ondergrond.

Alle nachtkasten en hockers zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren. U kunt kiezen voor de kleur van uw bed of voor een afwijkende kleurstelling! U bent bij Silvano altijd vrij om te kiezen voor de afwerking of kleur(en) van uw keuze!

Dekenkist & Bedtextiel

Wanneer u voldoende ruimte heeft in uw slaapkamer dan is een dekenkist annex voetenbank ideaal. Naast een extra luxueuze uitstraling van uw boxspring, geeft een dekenkist extra opbergruimte. U kunt in de kist bijvoorbeeld dekens, kussens, beddengoed of andere artikelen opbergen. Een boxspring met extra opbergruimte in de dekenkist is ideaal!

Nadat u een comfortabele box heeft samengesteld, voorzien van alle technische snufjes waardoor u heerlijk zult slapen, is bijpassend bedtextiel natuurlijk onmisbaar. Silvano Heeft een uitgebreid assortiment hoeslakens, dekbedden en kussens. Denkt u hierbij aan heerlijke hoofdkussens met bijvoorbeeld bolletjes die zorgen voor de beste steun, ergonomische hoofdkussens of thermo-elastische open-cel schuim kussens. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een heerlijk slaapcomfort.

Specificaties

 • Superia
 • Classic of Premium Line
 • Keuze uit 9 modellen
 • Leverbaar in medium en hard
 • 110 cm
 • 6 t/m 11 cm afhankelijke van type topper
 • In de breedte van het ledikant
 • Classic of Premium Line
 • 10 cm
 • Keuze uit 4 typen kernen
 • 50 cm
 • + / - 50 cm
 • Keuze uit 4 verschillende type lattenbodems
 • 4 Ronde poten
 • Keuze uit 6 verschillende matrassen
 • Taupe (stof)
 • 20 t/m 30 cm afhankelijk van matraskeuze
 • Keuze uit 4 type nachtkasten
 • Keuze uit 6 verschillende kernen
 • Breedte (180 cm, 160 cm of 140 cm) Diepte 50 cm, Hoogte 45 cm
 • Classic of Premium Line
 • 25 jaar op veer- en framebreuk (volgens garantievoorwaarden)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boxspring Superia
Uw waardering

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!