Gratis inspiratie box

Wij begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn om de kleuren en materialen van uw toekomstige bed te bepalen vanaf een beeldscherm. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een gratis inspiratie box te bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Met de inspiratie box kunt u de materialen van onze bedden voelen en zien. De inspiratie box bestaat uit:

  • Stof en lederlook stalen
  • diverse schuimsoorten
  • diverse tijken

Bent u benieuwd hoe de stoffen en materialen van het Silvano assortiment er in de werkelijkheid uitzien? In de inspiratie box bevinden zich tien stofstalen, elf lederlook stalen en zes houtstalen. Met behulp van deze stalen kunt u de buitenzijde van uw nieuwe bed eenvoudig in onze cofigurator samenstellen. In de overzichtelijke doos kunt u tevens de verschillen voelen tussen latex, koudschuim en traagschuim. Ook kunt u de verschillen tussen de Premium Line en Classic Line tijken voelen.

Wanneer u de inspiratie box op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, heeft u deze morgen al in huis! Door de inspiratiebox te bestellen ervaart u zelf de uitstekende kwaliteit en looks van het Silvano assortiment.