Pocketvering matras

Pocketvering matras

Pocketvering matras kopen met een goede ondersteuning

Een pocketvering matras (of pocketveren matras) is een matras met een kern van pocketveren. Net als een bonellvering matras is dit een binnenvering matras. Deze vering worden individueel verpakt in pockets. Vaak wordt dit matras ook geadviseerd bij lage rugklachten. Dit zijn zakjes van een niet geweven synthetisch materiaal. Door deze werkwijze kunnen de veren los van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke veer individueel tegendruk geven. Om de veren zit een schuimrand welke de pocketveren omsluit. Het matras wordt aan de bovenzijde en aan de onderzijde afgewerkt met 2,5 cm. koudschuim. Wij kiezen voor Silvano matrassen alleen voor de beste kwaliteit OptiFoam® HR koudschuim.

Op zoek naar het beste pocketvering matras met 5-zones of 7-zones? Kies dan voor één van onze pocketvering matrassen met een toplaag van koudschuim, traagschuim / NASA-schuim of latex. De afdeklaag van uw matras zorgt voor extra comfort en zorgt ervoor dat het geheel zacht aanvoelt. Een goed pocketveer matras heeft weinig kuilvorming. Door het matras regelmatig te draaien wordt de levensduur van uw matras verlengd. Het beste van twee werelden verenigd in één bed!

Zones

Een pocketvering matras is te bestellen met verschillende comfortzones. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 5-zone of 7-zone pocketvering matras. De zones verschillen in hardheid. Uw heup is bijvoorbeeld zwaarder dan uw hoofd. Hier houdt dit matras rekening mee.

5-zone pocketvering matras

Een 5-zone pocketvering matras heeft anders dan de naam doet vermoeden effectief 3 zones. Twee zones worden herhaald zodat u het matras gedraaid kan worden. Dit verlengt de levensduur van het matras. Een matras met 5 zones richt zich op uw hoofd en uw nek, uw schouders en uw heupen.

7-zone pocketvering matras

Een 7-zone pocketvering matras heeft anders dan de naam doet vermoeden effectief 5 zones. Dit matras is draaibaar waardoor enkele zones dubbel uitgevoerd zijn. Een pocketvering matras met 7 zones heeft een enkele heupzone, een dubbele schoudercomfortzone, een dubbele rug-zone en een dubbel uitgevoerde hoofdzone.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een pocketvering matras?

Wat zijn de voordelen van een pocketvering matras? Een pocketvering matras kent vele voordelen ten opzichte van andere matrassen. Zo is dit matras door de luchtigheid zeer geschikt wanneer u last heeft van nachtelijk transpireren. Door de individueel verpakte pocketveren geeft dit matras een zeer goede ondersteuning. Precies daar waar het nodig is!

Pocketvering matras voordelen

Een goed koudschuim matras van de juiste kwaliteit kent diverse voordelen.

 • Goede ondersteuning
 • Lange levensduur door thermisch geharde veren
 • Optimale ventilatie door relatief holle kern
 • Verschillende comfortzones mogelijk
 • Diverse toplagen mogelijk voor extra ligcomfort

Pocketvering matras nadelen

Wat zijn de nadelen van een pocketvering matras? Een pocketvering matras kent ook enkele nadelen.

 • Iets hogere prijs ten opzichte van een goedkoop matras
 • Minder / niet geschikt voor een elektrisch verstelbare bedbodem in verband met doorbuigen veren
 • De schuimrand kan storend zijn bij 2 losse matrassen op een tweepersoonsbed

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Ondersteuning
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aeromax Micro Pocket Matras Silvano S625 (Premium-Line)
  Aeromax Micro Pocket Matras Silvano S625 (Premium-Line)
  Een Aeromax matras is een 7-zone micro pocketvering matras met een toplaag van koudschuim uit onze Silvano Premium-Line collectie. Dit Premium micro pocketvering bevat een groot aantal micro pockets. In het matras zijn maarliefst 700 micro pocketveren per m2 verwerkt voor een optimale ondersteuning. Aan welke hardheid of zachtheid men de voorkeur geeft is grotendeels een kwestie van gewenning en persoonlijke smaak. Dit Premium micro pocketvering matras heeft een stevige ligcomfort.
  Vanaf 429,-
  Binnen 1 - 2 weken gratis thuisbezorgd
  Meer informatie
  Gratis levering van uw matras
  5 jaar garantie (volgens garantievoorwaarden)
  100 dagen omruilgarantie op uw matras
  Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
 2. 7-Zone Pocketvering Matras Hybrid Silvano S430 (Premium-Line)
  7-Zone Pocketvering Matras Hybrid Silvano S430 (Premium-Line)

  Het Hybrid 7-Zone Pocketvering Matras Silvano 430 Premium is een hybride matras uit onze Silvano Premium-Line collectie. Slapen zoals u dat wenst! Dit comfortabele pocketveringmatras heeft zowel één zijde met visco elastisch traagschuim (NASA-schuim) als één zijde welke is afgewerkt met een latex afdeklaag. Zo kunt u zelf de wijze van comfort bepalen voor uw ideale nachtrust. Zo kunt u bijvoorbeeld in de koude nachten kiezen voor de visco zijde dat voor een warm en comfortabele gevoel zorgt. In de warme nachten kunt u dan kiezen voor de latex zijde vanwege de ventilerende werking van deze afdeklaag.

  Vanaf 329,-
  Binnen 1 - 2 weken gratis thuisbezorgd
  Meer informatie
  Gratis levering van uw matras
  5 jaar garantie (volgens garantievoorwaarden)
  100 dagen omruilgarantie op uw matras
  Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
 3. 5-Zone Pocketvering Matras Silvano S305
  5-Zone Pocketvering Matras Silvano S305

  De 5-zone Pocketvering Matras Silvano S305 is een pocketmatras uit onze Silvano Classic-Line collectie. De 5-zone Pocketvering Matras Silvano S305 is een pocketvering matras met koudschuim afdeklaag (OptiFoam® HR) ondersteund 5 zones van uw lichaam. Uw heup zal meer ondersteuning nodig hebben dan uw hoofd. Dit matras houdt optimaal rekening met de verschillende kenmerken van uw lichaam. Uw hoofd en de nek, schouders en heupen krijgen de juiste ondersteuning

  Vanaf 229,-
  Binnen 1 - 2 weken gratis thuisbezorgd
  Meer informatie
  Gratis levering van uw matras
  5 jaar garantie (volgens garantievoorwaarden)
  100 dagen omruilgarantie op uw matras
  Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veelgestelde vragen over pocketvering matrassen

Lees hieronder de meeste gesteelde vragen over pocketveer-matrassen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor het beste slaapadvies op maat!

Wat is een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is een matras die ene kern heeft van veren. Deze veren zijn weggewerkt in zakjes, ofwel pockets. De beste pocketvering matrassen zijn afgewerkt met een toplaag van traagschuim / NASA schuim, koudschuim of natuurlatex.

Wat is het beste pocketvering matras?

Het beste pocketvering matras is een matras dat rekening houdt met je lichaamshouding. een goed matras is een matras met bijvoorbeeld 5 zones of 7 zones. Elke zone richt zich op een specifiek lichaamsdeel. Een goed pocketvering matras heeft een toplaag van koudschuim, latex of traagschuim. Hierdoor wordt niet alleen extra comfort toegevoegd. Het voorkomt ook dat onderliggende pocketveren voelbaar zijn. Belangrijk voor de levensduur is om te kiezen voor thermische gerade veren.

Wat is het verschil tussen een 5-zone en een 7-zone pocketvering matras?

Een 5-zone of een 7-zone matras heeft verschillende comfortzones. Elke zone biedt steun aan een bepaald lichaamsdeel. Het verschil zit in het aantal zones. Wél worden bij sommige matrassen zones dubbel uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk dat het matras gedraaid kan worden. Hierdoor gaat het matras langer mee.

Wat is een 5-zone pocketvering matras?

Een 5-zone pocketvering matras heeft 5 specifieke comfortzones. Deze geeft ondersteuning aan uw hoofd, schouders, onderrug, heupen en taille.

Wat is een 7-zone pocketvering matras?

Een 7-zone pocketvering geeft ondersteuning aan uw heupen, rug, schouders en hoofd. Enkele zones zijn dubbel uitgevoerd zodat u dit matras kunt draaien. Dit verlengt de levensduur.

Welke lattenbodem bij een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is zeer geschikt voor een boxspring bed. Het matras kan ook geplaatst worden op een spiraalbodem of een lattenbodem met voldoende latten. Dit omdat de veren voldoende tegendruk moeten krijgen.

Is een pocketvering matras geschikt voor een verstelbaar bed?

Het is mogelijk om een pocketveringmatras op in een verstelbare boxspring te plaatsen. Pocketveren hebben tegendruk nodig. Daarom moet een lattenbodem een minimum aantal latten hebben. Een pocketvering matras is per definitie niet het meest geschikte matras voor een verstelbaar bed.

Welke afmetingen pocketvering matrassen zijn er te koop?

Wij leveren een groot aantal afmetingen. U kunt bij ons een pocketvering matras kopen in de volgende afmetingen: 70x200, 70x210, 70x220, 80x200, 80x210, 80x220, 90x200, 90x210, 90x220, 100x200, 100x210 100x220, 120x200, 120x210 120x220, 140x200, 140x210 140x220, 160x200, 160x210 160x220, 180x200, 180x210 180x220, 200x200, 210x200 en 200x220 cm.