•  14 dagen retourrecht
  •  100 dagen proefslapen

14 dagen retourrecht

Alle bedtextiel en onderdelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. U kunt ons rechtstreeks mailen om een artikel retour te sturen, of u kunt gebruik maken van het Europese Modelformulier voor herroepingmodel.

Zichttermijn & retourregels  14 dagen retourrecht

Voor je silvanowaterbedden.nl / be bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Retourafspraak

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  • Voeg altijd de retourbon bij het pakket.
  • Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één retourbon, voeg dan bij de andere pakketten een brief met daarop je naam, adres en klantnummer.
  • Geef je je pakket af bij PostNL, en stuur het GRATIS retour d.m.v. ons gratis Antwoordnummer die vermeld is op de Retourbon.
  • Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending

100 dagen proefslapen / Omruilgarantie

Alleen bij complete bedden bieden wij u de unieke service van 100 dagen proefslapen. Hieraan zijn andere voorwaarden verbonden.

Verzendkosten retourneren

Het retourneren van uw bestelling is natuurlijk ook geheel kosteloos!

Terugbetaling

Zodra uw retour gezonden bestelling door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending.

Artikel ruilen

Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.