Beddenwinkel Utrecht

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Utrecht? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Onze showroom is gevestigd op de industriestraat 9 in een zeer sfeervol pand. Hierdoor is een bezoek aan onze showroom niet alleen een leuk dagje uit, maar ook een unieke belevenis! Onze ervaren slaapspecialisten helpen u bij het selecteren van het bed of boxspring dat past bij al uw slaapwensen. Heeft u uw droom bed gevonden? Dan bezorgen en monteren wij het bed gratis aan huis!

  • Exclusieve showroom van 230 m2 gevestigd in Dinxperlo
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Utrecht
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie en thee

In Utrecht kunt u heerlijk shoppen in bijvoorbeeld Hoog Catharijne, of een bezoek brengen aan de Domkerk. Maar wilt u eens een heerlijk dagje uit zonder hoge parkeerkosten? En heeft u toevallig een nieuw bed of boxspring nodig? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Onze showroom is goed bereikbaar vanuit Utrecht en omgeving. Met de auto is het slechts 80 minuten rijden via de snelweg A12. Gaat u liever met het openbaar vervoer? Neem dan de trein op Utrecht centraal richting Doetinchem. Hier stapt u over op de bus richting Dinxperlo.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Utrecht en omgeving naar onze beddenwinkel

Utrecht: 80 minuten
Vianen: 76 minuten
Maarssen: 79 minuten
Zeist: 69 minuten
Bilthoven: 79 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Utrecht

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland