Beddenwinkel Doetinchem

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Doetinchem? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Wij zijn vanuit Doetinchem eenvoudig te bereiken door te rijden via Etten, Ulft en Breedenbroek. Het is slechts 26 minuten rijden. Daarnaast krijgt u uw brandstof bij aanschaf van een nieuw bed vergoed! Het is ook mogelijk om onze beddenzaak te bezoeken met openbaar vervoer. Neem in Doetinchem de bus naar Dinxperlo. Vervolgens is het nog maar een paar minuten lopen.

Bekijk de exclusieve bedden en boxsprings en ervaar de hoogwaardige kwaliteit. Tijdens het testen wordt u voorzien van een heerlijk bakje koffie.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Doetinchem
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Woont u in de prachtige stad Doetinchem aan de Oude Ijssel? Kom dan eens langs in onze beddenzaak in Dinxperlo! Ga bijvoorbeeld eens fietsen door de achterhoek, bezoek kasteel en landgoed Slangenburg en eindig bij onze showroom van 230 m2. Heeft u een boxspring of bed gevonden die voldoet aan uw eisen? Silvano bezorgt gratis in heel Benelux, dus ook bij u in Doetinchem.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Doetinchem en omgeving

Doetinchem: 26 minuten
Wehl: 26 minuten
Etten: 16 minuten
Ulft: 12 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Doetinchem

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland