Beddenwinkel Deventer

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Deventer? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Onze beddenzaak is goed te bereiken vanuit Deventer. Neem de snelweg A1, A50 en A12 en voor u het weet ligt u bij ons op een bed of boxspring! Ook met openbaar vervoer is Silvano goed bereikbaar. Neem de trein op station Deventer naar Doetinchem. Hier gaat u verder met de bus richting Dinxperlo.

Onze professionele slaapspecialisten staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie. Probeer diverse modellen uit en ervaar de kwaliteit van Silvano. De bedden en boxsprings zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Deventer
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Als u woonachtig bent in Deventer bezoekt u vast regelmatig de vele stadsparken, de IJssel en het stadscentrum. Een andere leuke activiteit die u eens kunt ondernemen, is het bezoeken van de beddenzaak Silvano in Dinxperlo. Dit is niet alleen een leuke belevenis door het vriendelijke personeel, maar wellicht gaat u ook naar huis met een gloednieuw bed of boxspring! Laat de bakwagen of aanhanger maar thuis, want uw nieuwe bed of boxspring wordt uiteraard gratis thuisbezorgd.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Deventer en omgeving naar onze beddenwinkel

Deventer: 66 minuten
Diepenveen: 69 minuten
Averlo: 66 minuten
Gorssel: 58 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland