Beddenwinkel Arnhem

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Arnhem? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo! Wij zijn eenvoudig te bereiken via de A12. Vanaf Arnhem is het ongeveer 45 minuten rijden naar onze beddenwinkel. Daarnaast krijgt u uw brandstof bij aanschaf van een nieuw bed vergoed! Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel te bezoeken met openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld de trein vanaf Arnhem Centraal, Arnhem Velperpoort, Arnhem Zuid of Arnhem Presikhaaf. Daarna stapt u in Doetinchem over op de bus naar Dinxperlo.

Onder het genot van een kopje koffie helpt één van onze slaapspecialisten u verder! Test onze boxsprings en bedden uit en ervaar de kwaliteit van Silvano.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Arnhem
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Woont u in Huissen, Elst, Westervoort of een andere plaats in de buurt van Arnhem? Bezoek dan eens onze prachtige showroom in Dinxperlo. Naast dat u misschien met een nieuwe boxspring naar huis gaat, is het ook nog eens een geweldige belevenis door de exclusieve showroom en de vriendelijke slaapspecialisten. Of woont u niet in de buurt van Arnhem maar bent u lekker een weekendje weg aan de Rijn om bijvoorbeeld de John Frostbrug of het Sonsbeekpark te bekijken? Plan dan ook een middag in om onze prachtige showroom te bezoeken! Wij leveren namelijk niet alleen in de buurt van Arnhem, maar door heel Benelux!

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Arnhem en omgeving naar onze beddenwinkel

Arnhem: 45 minuten
Elst: 49 minuten
Huissen: 39 minuten
Westervoort: 33 minuten
Duiven: 34 minuten
Zevenaar: 30 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Arnhem

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland