Boxspring met TV lift; lekker TV kijken vanuit uw bed!

Boxspring met TV lift; lekker TV kijken vanuit uw bed!

Een slaapkamer wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt om te slapen. Het is ook een plek waar u lekker kan ontspannen. Dit kunt u o.a. doen door een goed boek te lezen maar natuurlijk ook door TV te kijken vanuit bed. Kijkt u regelmatig TV vanuit bed? Dan is een luxe boxspring met TV lift echt wat voor u! Bij een boxspring met ingebouwde TV is de TV lift weggewerkt in het voetbord. Druk op de knop van de afstandsbediening en de TV komt omhoog. Daarna kunt u genieten van al uw favoriete films en series. Dit heeft diverse voordelen, maar er zit natuurlijk ook een prijskaartje aan verbonden. In deze blog lichten wij diverse onderwerpen m.b.t. een boxspring met tv lift toe. Zo weet u na het lezen van deze blog o.a. wat een boxspring met TV lift is, wat de prijs van een boxspring met tv lift is en wat de voor- en nadelen zijn.

Waarom een boxspring met TV lift kopen?

Lekker warm in bed televisiekijken, wie wil dit nou niet? Vanuit bed nog één aflevering van uw favoriete Netflix serie kijken of het laatste stukje van de film. Heerlijk toch? Daarna hoeft u niet meer naar boven te lopen en u gereed te maken voor bed. Dit is ook één van de redenen waarom er steeds vaker TV wordt gekeken vanuit bed. Maar u wilt natuurlijk niet dat de TV ver weg staat van het bed, of dat de hele slaapkamer vol ligt met kabels. Een TV lift voetbord is dan een geweldige uitkomst! De TV staat dan lekker dichtbij en de kabels zijn niet zichtbaar doordat het onder de boxspring is weggewerkt. Daarnaast bespaart u ook nog eens ruimte, hoeven er geen gaten in de muur geboord te worden en hangt de TV altijd op de juiste hoogte. Een elektrische TV lift is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Eén klik op de omlaag knop en de TV gaat weer naar beneden. Wilt u het helemaal comfortabel en luxe maken? Koop dan een elektrische boxspring met TV lift. Met een elektrische boxspring met TV lift kunt u de boxspring in de gewenste positie zetten en lekker TV kijken vanuit bed.

Voordelen TV lift boxspring

Zoals reeds besproken heeft een boxspring met televisie lift diverse voordelen. Onderstaand hebben wij alle voordelen voor u opgesomd:

 • Lekker TV kijken vanuit bed.
 • Kabels mooi weggewerkt.
 • TV staat dicht bij het bed.
 • Bespaart ruimte.

Nadelen TV lift boxspring

Naast alle voordelen kent een boxspring met TV lift ook een nadeel. Het is namelijk duurder in aanschaf dan een boxspring zonder TV lift.

Wat is de prijs van een boxspring met TV lift?

De prijzen van een boxspring met TV lift kunnen onderling erg verschillen. De verschillen zijn met name te verklaren door de verschillen in kwaliteit. Een tweepersoonsbed met TV lift is bij Silvano verkrijgbaar vanaf €1999,-. Een elektrische boxspring met TV lift is verkrijgbaar vanaf €2999,-. Wilt u liever niet een compleet nieuwe boxspring bestellen, maar alleen een losse voetbord met TV lift? Bij Silvano is dit mogelijk! Het voetbord met TV lift is te bestellen in 21 stof en lederlook kleuren en is verkrijgbaar vanaf €999,-.

Welke maat TV past in een voetbord met TV lift?

Het verschilt per voetbord welk formaat TV erin past. De TV voetbord uit het Silvano assortiment heeft een afmeting van 115 cm breed, 70 cm hoog en 21 cm diep (buitenmaat). Het is dus geschikt voor televisies tot en met 53 inch (127 cm). De meest bekende TV lift formaten zijn:

 • TV lift 32 inch
 • TV lift 40 inch
 • TV lift 43 inch
 • TV lift 49 inch
 • TV lift 50 inch
 • TV lift 55 inch
 • TV lift 65 inch
 • TV lift 75 inch

Silvano raadt echter aan om een TV te nemen die kleiner is dan 53 inch. Aangezien de afstand tussen uw ogen en TV behoorlijk dicht bij elkaar is.

Hoe moet een voetbord met TV lift gemonteerd worden?

Om het voetbord gereed te maken voor gebruik moeten allereerst de poten aan de onderzijde bevestigd worden. Daarna kan het voetbord op de poten gezet worden en kan de TV lift in het voetbord geplaatst worden. Let er hierbij op dat de voet van het voetbord onderop zit. Bevestig de lift vervolgens in het voetbord. U kunt nu de midden deksel bevestigen aan de TV lift. Vervolgens schroeft u het voetbord vast aan de boxspring en daarna kan de TV bevestigd worden.

Boxspring met TV lift kopen

Na het lezen van deze blog weet u o.a. wat een boxspring met TV lift is, wat de prijs van een boxspring met tv lift is en wat de voor- en nadelen zijn. Het enige wat u nu nog te doen staat is een nieuwe boxspring met TV lift of losse voetbord met TV lift te kopen. Daarna kunt u heerlijk ontspannen in bed met uw favoriete serie!