Beddenwinkel Zutphen

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Zutphen? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Op slechts 53 minuten rijden via de A18 vindt u onze prachtige showroom. Het is ook mogelijk om onze showroom te bereiken met openbaar vervoer. Neem de trein vanuit station Zutphen en neem vervolgens in Doetinchem de bus naar Dinxperlo.

Probeer diverse bedden en boxsprings uit en laat u adviseren door één van onze ervaren slaapspecialisten. Door het deskundige personeel en de vele mogelijkheden vindt u gegarandeerd een model dat past bij al uw slaapwensen.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Zutphen
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Zutphen, een prachtige stad gelegen aan de IJssel. Veel monumentale panden, de IJsselkade en de stadshaven waar u langs kunt wandelen. Na al dit wandelen is het uiteraard ook belangrijk dat u goed kan uitrusten. Een bed of boxspring van Silvano kan hierin voorzien. Kom langs in onze showroom of plan een afspraak in.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Zutphen en omgeving naar onze beddenwinkel

Zutphen: 53 minuten
Brummen: 50 minuten
Vorden: 44 minuten
Lochem: 51 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Zutphen

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland