Beddenwinkel Nijmegen

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Nijmegen? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo! Wij zijn vanuit Nijmegen eenvoudig te bereiken. Neem de snelweg A325 en A12. De totale reistijd bedraagt 56 minuten, maar daar krijgt u een fantastische ervaring voor terug. Door onze hoge servicegraad, kwaliteit en vakkundige personeel zorgt Silvano voor een echte belevenis. Onze beddenzaak is daarnaast goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem op station Nijmegen de trein naar Arnhem, stap hier vervolgens over op de trein naar Doetinchem en neem daarna de bus naar Dinxperlo.

Onze slaapspecialisten helpen u graag verder bij het selecteren van de boxspring, die het beste past bij uw slaapwensen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Onze slaapspecialisten nemen echt de tijd voor u, test alle boxsprings uit en ervaar de kwaliteit van Silvano!

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Nijmegen
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Woont u bijvoorbeeld in Wijchen, Millingen, Beek of een andere plaats in de omgeving van Nijmegen? Of woont u in de stad Nijmegen? Dan zijn er genoeg leuke activiteiten te ondernemen, neem bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse, Emporium of de binnenstad van Nijmegen. Maar een uitstapje naar een andere plaats kan af en toe ook best leuk zijn. Bezoek dan eens onze beddenzaak in de omgeving van Nijmegen. 230m2 aan exclusieve bedden en boxsprings.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Nijmegen en omgeving naar onze beddenwinkel

Nijmegen: 56 minuten
Wijchen: 60 minuten
Beek: 55 minuten
Bemmel: 51 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Nijmegen

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland