Beddenwinkel Harderwijk

U bent van harte welkom in onze showroom

Kom langs in onze beddenzaak die zich bevindt in de omgeving van Harderwijk. Rijd via de snelweg A1, A50 en A12 en u bent binnen 82 minuten in onze prachtige showroom in Dinxperlo! Het is tevens mogelijk om Silvano te bezoeken d.m.v. het openbaar vervoer. Neem op station Harderwijk de trein tot aan Doetinchem of Terborg en stap hier over op de bus naar Dinxperlo. Eenmaal aangekomen, kunt u alle boxsprings en bedden grondig testen in onze beddenwinkel en de kwaliteit van Silvano ervaren.

Bent u van plan om een boxspring te kopen in de omgeving van Harderwijk? Dan moet u absoluut de showroom van Silvano bezoeken. Door het uitgebreide en unieke assortiment slaagt u gegarandeerd! Bij ons betaalt u geen dure parkeerkosten en de benzine wordt vergoed.

  • Exclusieve showroom van 230 m2 gevestigd in Dinxperlo
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Harderwijk
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie en thee

Plan een afspraak in

In Harderwijk zijn er veel populaire bezienswaardigheden, neem bijvoorbeeld het Dolfinarium, het Marius van Dokkum Museum en het Veluwe meer. Maar wist u dat de prachtige Silvano showroom op slechts 82 minuten van Harderwijk ligt? Plan een dagdeel in en bezoek onze showroom. Onze unieke showroom en het vriendelijke personeel zorgen voor een echte beleving. Daarnaast zijn onze medewerkers echte slaapspecialisten, waardoor u altijd een bed of boxspring kiest die bij al uw slaapwensen past!

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Harderwijk en omgeving naar onze beddenwinkel

Harderwijk: 82 minuten
Lelystad: 96 minuten
Elburg: 77 minuten
Putten: 71 minuten
Zeewolde: 81 minuten
Nunspeet: 74 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland