Beddenwinkel Enschede

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Enschede? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Onze showroom is goed bereikbaar via de A35. Pak de auto en binnen 57 minuten ligt u op één van de heerlijke boxsprings van Silvano. Daarnaast is het mogelijk om Silvano te bereiken met openbaar vervoer. Neem op station Enschede de bus naar Doetinchem en stap vervolgens over op de bus naar Dinxperlo.

Eenmaal aangekomen helpen onze ervaren adviseurs u onder het genot van een kopje koffie verder. In onze ruime showroom van 230 m2 staan al onze modellen uitgestald. Test ze allemaal rustig uit, onze slaapadviseurs nemen alle tijd voor u. Bij Silvano geldt namelijk echt: klant is koning!

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Enschede
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Bent u een midweek of weekendje weg in Enschede? Dan is de kans groot dat u de Grolsch Brouwerij of het Rijksmuseum Twenthe bezoekt. Indien u op zoek bent naar een nieuw bed, kan het ook een leuke activiteit zijn om de Silvano showroom in Dinxperlo te bezoeken! Ook wanneer u woonachtig bent in Enschede bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Ervaar de kwaliteit van Silvano en laat u adviseren door één van onze professionele adviseurs.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Enschede en omgeving naar onze beddenwinkel

Enschede: 57 minuten
Lonneker: 60 minuten
Goor: 56 minuten
Glanerbrug: 58 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenwinkel Enschede

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland