Beddenwinkel Duiven

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Duiven? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo! Wij zijn eenvoudig te bereiken via de A12. Vanaf Duiven is het ongeveer 35 minuten rijden naar onze boxspringwinkel. Daarnaast krijgt u uw brandstof bij aanschaf van een nieuw bed vergoed! Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel te bezoeken met openbaar vervoer. Neem de trein vanaf station Duiven en stap in Doetinchem over op bus 428 naar het oranjeplein in Dixperlo. Het is dan nog maar een paar minuten lopen!

Eén van onze boxspring specialisten helpt u vakkundig verder terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Tijdens het testen van de diverse boxsprings en bedden ervaart u de hoogwaardige kwaliteit van Silvano.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Duiven
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Bent u woonachtig in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Wehl of een andere plaats in de Liemers? Neem dan eens een kijkje in onze prachtige showroom! Geen standaard beddenwinkel, maar een exclusieve showroom met een hoge servicegraad. Onderweg naar onze ruime showroom kunt u er ook nog voor kiezen om een dagje te shoppen in het prachtige Doetinchem. Maak er een gezellige dag van! Heeft u een geschikte bed of boxspring gevonden? Wij leveren door heel Benelux, dus ook bij u in Duiven en omgeving.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Duiven en omgeving naar onze beddenwinkel

Duiven: 34 minuten
Zevenaar: 30 minuten
Wehl: 26 minuten
Ulft: 10 minuten
Westervoort: 33 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Duiven

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland