Beddenwinkel Apeldoorn

U bent van harte welkom in onze showroom

Bent u op zoek naar een beddenzaak in de omgeving van Apeldoorn? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo! Silvano Boxspring is vanuit Apeldoorn goed te bereiken via de A50 en A12. Ook met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Neem op station Apeldoorn de trein naar Doetinchem. Stap hier over op bus 428 richting Dinxperlo.

Bent u gearriveerd in onze exclusieve beddenzaak? Dan staat één van onze slaapspecialisten voor u klaar. Zij helpen u verder bij het selecteren van de boxspring die past bij al uw slaapwensen. Het is zelfs mogelijk om een afspraak in te plannen in de avond of in het weekend. U krijgt de mogelijkheid om al onze bedden en boxsprings rustig uit te testen onder het genot van een goede kop koffie.

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Apeldoorn
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie

Woont u in Apeldoorn of een andere plaats in de buurt van Apeldoorn zoals Beekbergen, Hoenderlo of Klarenbeek? En wilt u eens iets anders bekijken dan het winkelcentrum de Oranjerie, de Apenheul of Paleis het Loo? Bezoek dan eens onze beddenzaak in de omgeving van Apeldoorn. Het is niet alleen een leuk dagje uit, maar u gaat misschien ook wel naar huis met een heerlijk nieuw bed! Deze wordt uiteraard gratis thuisbezorgd. Silvano levert namelijk gratis door de hele Benelux.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Apeldoorn en omgeving naar onze beddenwinkel

Apeldoorn: 57 minuten
Beekbergen: 48 minuten
Hoenderlo: 49 minuten
Klarenbeek: 52 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten
Beddenzaak Apeldoorn

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland