Beddenwinkel Amersfoort

U bent van harte welkom in onze showroom

Wilt u een beddenzaak in de omgeving van Amersfoort bezoeken? Bezoek dan onze showroom in Dinxperlo. Al onze modellen staan uitgestald in onze prachtige sfeervolle showroom van 230 m2. Samen met onze slaapspecialisten vindt u gegarandeerd een bed of boxspring, die voldoet aan al uw wensen.

  • Exclusieve showroom van 230 m2 gevestigd in Dinxperlo
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Amersfoort
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie en thee

Bent u woonachtig in Amersfoort en wilt u eens een keer iets anders zien dan de oude binnenstad of het Mondriaanhuis museum? Of heeft u een nieuw bed of boxsping nodig? Trek dan een dagdeel uit om onze beddenwinkel in de omgeving van Amersfoort te bezoeken. Silvano is vanuit Amersfoort en omgeving goed bereikbaar. Heeft u de beschikking over een auto? Neem dan de snelweg A28, A1, A30 en A12 en voor u het weet ligt u op één van onze heerlijke bedden en boxsprings. Tevens is het parkeren gratis en vergoeden wij de brandstofkosten! Gaat u liever met het openbaar vervoer? Neem de trein op station Amersfoort centraal richting Doetinchem. Stap hier over op de bus richting Dinxperlo.

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Amersfoort en omgeving naar onze beddenwinkel

Amersfoort: 73 minuten
Barneveld: 56 minuten
Putten: 71 minuten
Laren: 77 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland