Beddenwinkel Almelo

U bent van harte welkom in onze showroom

Onze beddenzaak bevindt zich in de omgeving van Almelo en is goed te bereiken via de snelweg A35. Het is ongeveer 66 minuten rijden tot aan onze showroom in Dinxperlo. Silvano is tevens bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor u het weet ligt u op één van onze bedden of boxsprings om deze grondig uit te testen. Silvano levert alleen de aller hoogste kwaliteit, kom proefliggen en ervaar het zelf!

Wilt u een boxspring of bed kopen in de omgeving van Enschede? Neem dan eens een kijkje in onze exclusieve showroom van 230 m2. U kunt hier gratis parkeren en Silvano voorziet u altijd van een heerlijk kopje koffie of thee. Uw nieuwe bed of boxspring wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd en gemonteerd!

  • Exclusieve showroom van 230 m2
  • Boxspring of bed kopen in de omgeving van Almelo
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie en thee

Bent u een weekendje weg in het Theatherhotel of het Preston Palace? Of bent u woonachtig in Almelo? Plan dan een dagdeel in om de prachtige Silvano showroom te bezoeken. Onze slaapspecialisten staan klaar om u te voorzien van het allerbeste advies!

Plan een afspraak in

Op werkdagen is onze beddenwinkel geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze beddenwinkel op afspraak in de avond of in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

2. Vul het formulier op onze showroompagina in. Vermeld hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

Reistijden vanuit Almelo en omgeving naar onze beddenwinkel

Almelo: 66 minuten
Raalte: 79 minuten
Goor: 56 minuten
Denekamp: 72 minuten

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres

Silvano Boxspring
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland